GOD OCH KUL JUL TÖNTAR!


hyllar Hoff.M

Ikväll vill jag hylla HOFFMAESTRO! Perfekt musik att ha i bakgrunden när jag lagar mat. Makalöst god mat.  
dom har ju just släppt en ny låt ; ibracadabra


alla får ligga

Idag införskaffade jag mig en julklapp från pappa. En bok. En bok som förklarar hur man med säkra kort får ligga! Jag har verkligen längtat efter denhär boken, den är som sänd från åvan!!! ÄNTLIGEN!

haha. Föftarrare är Hanrik Fexeus. En grym kille som kan ALLT om att hur man påverkar folk, får dem att göra som man vill och hur man flirtar in sig hos alla! Han har skrivit boken Konsten att läsa tankar som jag har lusläst lite grann sådär, när min kompis hade lånat den från bibblian. Han är så härlig! Han hade också ett program på svt som hette Hjärnstor som handlade lite om just detdär om att påverka och läsa tankar. Jätte roligt!

 KUL läsning ska det bli! Om jag har tur kanske jag får ligga sen!

äventyr är enkelt!

Ja, äventyr är enkelt om man är lika lättroad som jag. Igår var jag med om ett litet äventyr nämligen. Jag skulle resa i fem timmar på ett tåg mot norrland, närmare bestämt Östersund. Tågresan inefattade ett byte i sundsvall. Vad kan gå fel? Jag är underbar och positiv 24/7 så INGET kan gå fel. Nej i stället händer att äventyr!(det är så vi gör det, vi som tror på the secret!) I högtalarna får jag efter ca en timme höra att tåget är 25 minuter sent. snart är det 40 minuter sent och det trevliga människan i högtalarna säger att vi inte kommer hinna med tåget som vi ska byta till i sundsvall. Jag är nästan oberörd, för jag VET att allt kommer att ordna sig på bästa sätt - det gör det alltid för mig. min värld är underbar. Så när vi till slut är framme i sundsvall får vi, ca 20 pers som ska vidare till östersund, att vi ska få åka taxi de återstående milen till östersund! Va spännande och kul kände jag! Så jag åkte taxi i 2,5 h igår kväll! Och vi kom bara fram ca en halvtimme senara än va tåget skulle vara framme! Vilket äventyr va!

Nog om det lilla äventyret, idag är ett nytt äventyr! Jag och mina kära pappa ska åka in till staden östersund igen och julhandla lite sådär i sista minuten! Alltid lika trevligt. såja. nu ska jag föna mitt vakra hår. Ha en underbar ''dan föra dopparedan'!!


 taxi är enligt vissa mycket lyxigt! Jag vet inte jag... men trevligt är det iaf.

LOV inom räckhåll!

NU startar mitt JULLOV!!! värt att fira! jag lagade makalöst god mat idag seriöst jag skullekunna bli stjärnkock utan ansträngning! fan va jag är awsome. Jag borde just för tillfället pack men jag är faktiskt trött! jag gick till skolan idag(Duktig flicka! oj nu lät det som om jag inte brukar gå till skolan). Jaja, jag har tagit hem första priset för konsten att skjuta upp saker så Lets do it again!!! jag kan packa imn!

Imn ska jag åka tåg i 4 h! sedan ska jag julhandla som FAN och sedan ska jag äta god mat och sedan ska jag umgås med min 'lskade papps!

jaja whatever, jag har ett liv so i gotta go..!

´´du är skaparen av ditt eget universum!´´ som dom brkuar säga på the secret.


blabla awsome helg!

uppdatering Helg:

Igår var jag borta hela dagen hos en hemlig (snygg) person. Där hände en hel del saker jag inte kan skriva om på denna bloggen. tyvär.

idag kom jag hem halv 2. då såg jag en julfilm vars budskap var ungefär ''familjen är viktigast, skit i allt annat iband och visa dem du älskar att du älskar dem osv osv'' Då kände jag mig glad. sedan kollade jag lite på that 70s show för att göra mig själv glad. sedan fick jag ett älskvärt telefonsamtal med en person som är fantastisk. En av de coola person från Uppsala. Inga namn kan nämnas har jag ju sagt. men det börjar på C.

Nu ska jag göra en makalös latte! Som ni vet är jag ju MAKALÖST duktig på latte! Denna gång ska jag göra en ''Nougat-chocolate Latte'' Ett recept som jag till viss del har kommit på själv. You want?

Nougatchocolate Latte består av :

2 rutor Marabou gräddnougat choklad
1 kopp mjölk
2 koppar nybryggt, starkt kaffe
Vispgrädde
Riven choklad

Gör så här: Lägg ned chokladrutorna i en skål och häll över mjölken. Ställ skålen i mikrovågsugn och kör på hög effekt i 1 min. Rör runt tills chokladbitarna smält. Blanda i kaffet och rör runt. Häll över i stora glas, och servera med vispad grädde. Toppa med riven choklad. ASGOTT!!!




Julstämning!


Julen börjar verkligen närma sig! Det känns! om man kollar på denna bild.

asbra uppdatering, jag vet!

OOOOOH , DET ÄR HELG; SÅ JÄVLA SWEEEET!



Dagen har varit underbar! Jag varknad med en blondin brevid mig i sängen ! Galet! Sedan var det meningen att vi skulle försöka ta oss till skolan, men vi insåg att vi var waaay too sjuka för det! Min hals har blivit värre, snoret i min näsa har förökat sig och jag var mycket trött... Så vi stannade hemma istället! Awsome, visst, men inte på alla sett! det är ju ansträngande att vara sjuk också... Så vi kollade mest på asroliga klipp på tuben för att starta dagen bra och sedan kollade vi på film och tjockade i oss allt som fanns i kyl och frys. Så nu känner jag mig friskare! Det som är mindre roligt är att jag inte kommer få träffa mina ascoola kompisar i Uppsala idag!!!!!! Men vi får helt enkelt boka om det...

Filmen som jag och den snygga blondinen kollade på idag var The Notebook. FY FAN VILKEN FILM! Jag grät ganska mycket... Den filmen var så underbar att jag knappt vet var jag ska ta vägen! SE DEN! Man får ett hopp om att en magisk kärlek finns där ute någon stans och att man inte ska sluta leta förän man hitta den! Ja du... mkt vacker film. Btw så älskar jag Rachel McAdams. mkt bra skådespelerska!

Jag har också hittat en takvåning som jag ska köpa. As snygg. kolla!
jag och den snygga blondinen.

jaghar hittat lite saker jag vill ha.... tomten, titta noga nu!

 


I love you Joey

This is my soulmate. I god, I love him so!

oooh, den kända, väl nötta frasen som får mig att smälta... how YOU doin?


oooh! framtiden ser ljus ut!

Jag är glad nu! Den har dagen blev/är fantastisk! Jag har tagit tag i mig själv! Jag har städat, badat, pluggat, och planerat inför framtiden! Här kommer mina planer framöver:


  1. Nu: Laga amerikanska pannkakor med bacon. Till det; rödlök, creme fraich och sirap. DREGGEL!
  2. Efter det; kolla på Two and a half man och Vänner
  3. Imorgon: Åka till skolan!! :D Första lektionen - AVSLAPPNING!!!!! SÅ jävla chill och underbart, jag älskar mitt liv. +träffa mina underbara och framgångsrika vänner :D
  4. Fredag: Skola. Ut och äta på resturang med Mamma(Underbara människa) och sedan hänga med dem coolaste och mest underhållande människorna i hela Uppsala. No names(de föredrar att vara anonyma - thats how cool they are)
  5. Lördag. Vakna upp - VAR? det återstår att se...
  6. Söndag: Vara totalt tillfredställd med mitt liv.
  7. Måndag:Be fucking awsome in school. jag vet att de har saknat mig... !
  8. Tisdag: Åka till Norrland till ett underbart ställe där jag kommer umgås med någon jag Älskar, äta gooood mat och älska mitt liv.
  9. Ons:I'm still in Norrland and I will problably be working and making ALOT of MONEY  !!!

 

 


Låt Barry White vara ditt livs bakgrundsmusik!

 

Barry. Han är awsome. Han räddade min dag idag. Han gör mig glad!!!


En fantastisk dag?

Varje dag föds vi på nytt. Varje gång vi vaknar från en natts sömn får vi en ny changs att vara den vi vill vara och leva det liv vi vill leva. Varje dag är ett liv för sig. Vad skulle du göra om du skulle försöka hylla just den här dagen? Om vi skulle leva varje dag som om den vore vår sista, vad skulle vi göra?

Jag skulle sätta på lite Barry White på spotten och höja volymen, sedan skulle jag gå igenom allt jag är tacksam för, och sedan skulle jag fråga mig själv ; Vad är det jag verkligen vill? Vad vill jag ha och vad vill jag göra? Vem vill jag vara? Sedan skulle jag göra allt för att få, göra, och vara just det! Varje dag borde vara fanastisk, och det kan den bli, om vi bara bestämmer oss för det! Ett enkelt steg är att sluta klaga och börja uppskatta det vi har...

en gammal bild...

Det är dags att sluta klaga, sluta gömma mig. Jag ska göra denhär dagen fantastisk!

Genialiskt tips no1: byt fokus - skratta!

För att få en megabra start på dagen, eller för att bara bli på bättre humör, för att fi inspiration till att leva livet, så kommer här nu ett mycket genialiskt tips! Det bästa som finns för att byta fokus är så enkelt som - - Att skratta! När man skrattar blir man glad(daaah!?) för att glad-hormoner sprids i kroppen. Men det kanske inte är så himla lätt att bara sätta sig och skratta rakt upp ocn er(eller jo det är det) mem du kanske inte vill. Då ska du kolla på roliga tv-serier!! Kolla på tex 2&1/2 Män, Simpsons, Vänner, Scrubs, That 70's Show, Spin City eller Siendfeld! Det kommer att få dig att skratta och byta fokus! Det funkar alltid för mig.

Om du inte har någon box frpn någon rolig TV-serie eller har modet att ladda ner(aja baja!) så finns det ju faktiskt lagliga sidor där man kan kolla på vilken serie/film man vill HELT GRATIS! tex http://www.free-tv-video-online.info/internet/ gratis är gott lr hur..?




Johnny Depp in my bedroom right now!!!

Yes. Klockan är lite över två denna tisdag-till-onsdag natt och min kära vän Johnny Depp är med mig. I min VLCplayer alltså. I filmen Public Enemies. . . Han ska nu sjunga en vaggvisa för mig så jag kan vakna pigg och sugen på livet imorgon! och inte såva till 13.00... jag måste vända tillbaka dygnet. För jag har gjort en plan. På fredag kanske tillockmed torsdag ska jag till skolan. Well, we will see about that. Fredagen är garanterad dock. Jag har skrivit en mycket genialisk plan för min närmaste framtid, så jag ska kunna ta mig ur detta vansinnesdeppdamp. More about that 2morro. Jhonny is calling my name, so I better go!!

Ha en underbar natts-sömn !!! i know i won't get any of that so....

Jhonny right now :
 visst ser han trött ut? önskar att jag var det..


okej okej här är en bild på mig...

jag fick skuldkänslor för att jag var så elak i förra inlägget.


only God will judge me!! så skippa att klanka ner på mitt utseende, ingen är perfekt okej...

någonsin fått en ångestattack?

Har du någonsin fått en ångestattack p.g.a prestationsångste eller kanska p.g.a något du inte vet själv? well mina vänner, jag har i alla fall. Det är hemskt. jag har inte varit i skolan på hela veckan(ja jag är medveten om att det bara är tisdag!) för att jag har ångest. över vad vet jag inte riktigt. Men jag vet att jag mår lite dåligt över att jag har en konstig känsla i min kropp, i min hjärna som trycker och gnager. En känsla av att det är något som fattas. Jag har ingen ork till att prestera i skolan just nu. En vanlig släng av skoltrötthet säger du! men jag kan tala om att det är mer än så för min del! Det känns som om jag har en 30årskris fast jag bara är 17!?!?!? helt jävla cp. Det känns som om jag måste komma på mina mål här i livet, för jag vet inte vad det är jag vill! Fast en del saker vet jag att jag vill men dem kan jag inte göra förän jag har fyllt fucking 18!!! Så livet börjar inte förns efter 18 eller? det är så jävla frustrerande! Jag har massa skolgöra jag måste göra..blä. Men jag kom just på några mål jag ska sätta upp, som kommer lätta upp min tillvara lite kanske! Om man inte testar kan man ju inteveta so let's give it a try!

Mål  vecka 51
1. Lämna in halfärdiga uppsatser. Senast fredag.

2. Få IG på historiaprovet på fredag.

3. Åka till skolan och inte göra något vettigt förutom att prata och skratta med mina vänner.

4. Stanna hemma.

Okej jag vet att 3:an och 4:an kanske krockar lite i varandra, men det löser sig nog. Jag känner i alla fall att jag med säkerhet kan klara av mer än 50% av mina mål inom en vecka! DET KÄNNS REDAN MYCKET BÄTTRE! Gudars skymning, va taggad på livet jag blev helt plötlsligt!

Btw... jag lovade att lägga upp en mer smaklig/ärlig bild på mig själv. fast jag vet inte om jag vill....
nej. jag tänker inte göra ngt jag inte vill! Jag är en rebell och jag gör bara det jag vill!!!


info, MKT viktigt!

Jag har tänkt att jag ska berätta lite då och då om The Secret/Lagen om attraktion! Tipsa om bra länkar om sådant, var man kan köpa boken/filmen och liknande! Fast det är bara blan mycket mycket annat, men tänkte att det passar ganska bra till ''Vi skaffar oss ett Liv''-temat!

Jag tänkte även vara snäll och inom snart framtid visa mitt nylle här i bloggen så ni får se hur jag ser ut! Den jag lade upp här om dagen var en mindre snygg bild på mig(nyvaken som sagt), så ni inte skulle ha fööör höga förväntingar på mitt utseende. Lr nått. Jaja, nu ska jag dricka en makalöst god Latté som jag gör själv! Jag är grym på latté, om ni ville anteckna alltså...



här är en liten försmak föresten... på mig alltså =) jag är handsome ei?
tycker inte om att man redigerar bilder, men här hade min mamma gjort ett konstverk tycker jag!

Berättar en Hemlighet!

Min klocka ringde 9. sköönt. Men jag stängde av larmet och sov tills kl 1. MKT SKÖNT. Jag tror jag somnade runt hal 5 inatt(imorse) kanske.

Anywho.... Har du hört talas som The Secret? Hemligheten till att uppnå sina mål och få allt det man vill ha här i livet? Rhonda Burne har skapat en bok och film om Hemligheten - förklarat av kända och kunniga personer inom ämnet att det är Lagen Om Attraktion som det handlar om. I filmen/boken förklaras det av massor olika proffesorer och kunnika personer vad Lagen om attraktion ÄR, att den alltid påverkar oss människor och sedan HUR vi ska göra för att uttnyttja detta till vår fördel. Alltså hur vi ska få det vill ha! För det sker alltid med hjälp av lagen av attrakton, oavsett om ví vet om det eller ej!

<---Marie Picasso!!
Jag personligen äger både filmen och boken, och jag tror på det sägs! Jag har visat filmen för många av mina vänner och dem har blivit frälsta! Även en av mina vänners mamma har lånat boken av mig för hon tycker att vetskapen om detta är fantastisk!

->För att nämna ett känt nylle som ''tror'' på The Secret kan nämnas Marie Picasso! Hon menar att det är med hjälp av The Secret hon vann idol. Vilket jag absolut tror på! Med hjälp av the secret når man sina mål!

Skulle du vilja se de första 20 minuterna av filmen the secret? De finns på tuben(youtube)! http://www.youtube.com/watch?v=_b1GKGWJbE8


klockan är halv 3 på natten-är meningen att jag ska stiga upp om 3 timmar!

Av någon idiotiska anledning kan jag inte sova! jag har legat och vridit mig i ca 2 timmar nu, utan att J.B (Jhon Blund) har kommit en end gång!? Såna här tillfällen väljer jag att tro att det är meningen, men jag kan ändå inte undgå att undra! Jag som hade planerat att pallra min vackra bak till skolan imn, så jag kan få träffa mina underbar vänner och arbetskollegor(s.kl lärare). Men det känns som om min chans att visa mig från min absolut bästa sida sjunker om jag endast fått ca 2-3 timmars sömn inatt. Så jag flyttade fram väckningen till 9 (för att kunna vända tillbaka dygnet) ist för halv 6. För jag tänker INTE åka till skolan och gå runt som en zoombie. Det har jag redan gjort de senaste veckorna så det räcker känner jag.

Suck. What's wrong whit me? Är detta mitt undermedvetna som förösker rädda mig från någon hemsk händelse som kan komma att hända imn omjag åker till skolan? Är det meningen att jag ska stanna hemma imorgon(idag igentligen)??? Det återstår att se antar jag.

 Anywho... det första jag gjorde när jag hade bestämt mig för att sluta ligga och vrida mig var att sätta på datorn, för jag vet att datorns ljus har en dendens att trötta ut ögonen, så satte jag på spotify och satte på lite stämningsfull Martini Lounge och dessutom printcsreenade jag den makalöst konstiga siutationen. Here U go:



OKej det syns inte så bra men who gives a fuck anyway? Värt att nämna är dock att Martini Lounge är mycket härlig musik att lyssna på! Sök på spotten :D Bara ett litet tips...

....

jag gillar att diska, det är därför jag har photoshoppat dit diskhandskar... om ni undrade alltså. Var bara tvungen att förklara det, så ni nite tror att det bara är någon bild som ja gtyp tagit från google eller något.

Och så vill jag bara berätta att mina tangenter sitter mycket tätt vilket gör att jag skriver fel ganska ofta. Det är därför jag har lite stavfel här och där. Men i frmatiden ska jag anstränga mig för att trycka på rätt tangenter! lovar!

pusspuss

och du!

föresten, den där bilden var tagen på morgnen, i min morgonfrilla och så, precis efter att jag hade mediterat. DEssutom har jag photoshopat den lite...hehe. Så tänk er hur snygg jag är efter att jag har sminkat mig och fixat iordning mig! Ni kommer inte känna igen mig sen när jag lägger ut en bild på mig då jag har min vardagsmakeup på mig. Så, nu har ni någor toligt att längta efter!


oj, glömde att tillägga!

Det är jag som skriver, på bilder i förra inlägget =) Tänkte att ni kanske vill ha  ett ansikte på den som skriver denna magnifika blogg. Så, bara för er skull!


what's up whit tis blog anyway...?

jag vet att detta tydlegen ska vara en blogg som uppmuntrar dig som läser att skaffa dig ett liv. Åh, det är så vackert tänkt, absolut. Men i framtiden kommer nog planerna bli ett liiiitet snäpp förändrade. Fast själva huvudbudskapet och den röda tråden kommer självklart finnas kvar. Annars kommer inte bloggens namn passa in. Men lite förändring skall infinna sig. Till att börja med uppdateringen, som helt ärligt är förskräcklig! Den existerar inte ens? Well well, you guys just wait and see.... moahahaha ha .. ha. haha.



RSS 2.0