Redan februari!

Tänk att det redan har gått 1 hel månad på detta år! Nu är det bara 11 månader kvar på 2010!!!

För att göra dagarna, veckorna, månaderna, åren lite bättre så ska man göra detta, vilket är något som ALLA framgångsrika människor gör och alltid kommer att göra för att uppnå resultat i sina liv. Ska jag berätta...? Vill du verkligen veta hur du ska få saker att hända i ditt liv?

Sätt upp mål!

I början på januari 2010 skrev jag en lista på allt jag ville ha uträttat Januari månad 2010.  Jag tog med ALLT. Jag skrev exempelvis upp det som jag ville att jag gjorde dagligen, liksom som rutiner jag ville börja skapa. Jag skrev upp böcker som jag ville ha utlästa, jag skrev upp skoluppgifter som jag ville ha klara, jag skrev upp saker jag skulle fundera på osv osv. Jag satte upp mål! Varje söndag(förutom igår) har jag kollat igenom min mål-lista och checkat om jag kirrat någon biff. Och vet du vad, det är alltid lika roligt att stryka något från listan! Jag har inte kunnat checkat av alla saker, men kanske gjorde jag mer på en månad än vad jag annars har gjort! Och det känns SÅÅ bra. Och det är otroligt motivationsdrivande!

Men nu har redan en månad nått sitt slut, för tiden går ju snabbt när man har roligt. Nu ska jag skriva upp mina mål för Februari månad, och det ska bli megakul!

Detta är något som alla som vill få saker uträttade, gör. Kända framgångsrika människor har alltid satt upp mål, för om man inte vet vad det är man vill göra eller ha gjort, hur ska man då kunna agera och göra dem?? För att få det man vill ha, måste man först veta VAD det är man vill ha, så kommer det alltid att vara. När jag satte upp mål denna månad så kändes varje dag, varje vecka mer meningsfull än det någonsin gjort förut. Testa om du vill känna att ditt liv ÄR intressant, värt att leva, målinriktat. DU kommer att uppnå saker!


Sitt ett tag och fundera; vad är det du egentligen VILL uppnå i ditt liv?

RSS 2.0