Solduschning, SCHECK!

Nu har jag solduchat! Det var så läskigt! Men resultatet blev bra =D Nu känner jag mig snygg, även omjag är osminkad! Så notera: DET ÄR SÅ VÄRT ATT TESTA SOLDUSCH!

Här kommer några tips om du ska solducha.

Innan, se till att :

-Skrubba hudet för att få bort alla döda hudceller! Detta kommer göra att brännan håller längre.

-Använd ingen hudkräm inom 24 h innan du ska duscha.

-Sminka eller använd inte deodorant innan.

-Ha på dig svarta löst sittande kläder.

-Raka eller vaxa dig inte innan!



Efteråt :

-Ducha inte inom 4-6 h efter behandlingen.

-Träna inte strax efter behandlingen.

-För att bevara brännan så länge som möjligt, smörj in dig med lotion regelbundet tex varje kväll.


Som längst håller brännan i sig i 2 veckor. GÅ OCH SOLDUCHA NU! Såhär kan en soldusch se ut!


Oj då

Solduchning blev aldrig av p.g.a att en människa utan liv brukar råka ut för olyckor! Vad tänker jag inte gå in på. Men om allt går som det ska fär en gångs skull så kommer det nog bli av imn! Då kommer man känna sig fräch och glad, vilket är bra om man vill ha ett liv! Bara så ni vet.

Livet känns lättare med lite härlig musik, lovar!

Här sitter jag, funderar, undrar och tänker vad jag ska göra av den här dagen. Det regnar utomhus, det är grått och trist. Jag slår på Spotify, vrider upp volymen, klickar igång Sext Bitch (med Akon och David Guetta för er obildade människor där ute), vrider upp volymen lite till - OCH NU ÄR JAG PÅ GÅNG!

Idag ska jag minsann göra massa nyttiga saker som att plocka upp alla kläder från mitt golv, damma alla vinklar och vrår i hela mitt rum, rensa garderoben, gå igeom mitt hav av skor och sedan spendera resten av dagen med att bara gå omkring att vara oemotståndlig. Just det, får inte glömma att putsa spegeln..

Hur som helst, min poäng är att bara för att man är ensam och inte har några planer för dagen betyder det inte att man inte har något liv. Varför inte göra saker du måste göra just idag så att du kan spendera resten av veckan med betydligt roligare aktiviteter! Dessutom är det superskönt när man sitter i sitt nystädade rum och bara njuter, och jag vill ju självklart njuta, så bäst att jag sätter igång!



Se! Man ser klart och tydligt att denna kvinna har ett liv.

VAR INTE LAT

Direkt när jag vaknade kände jag den där känslan, att jag inte orkar åka och fixa mig brun. Palla liksom. MEN DETTA ÄR INTE ACCEPTABELT! Att ha ett liv innebär att göra de saker som man planerat, annars kommer situationen aldrig att ändras! Man måste ta sig i kragen och anstränga sig lite. Och det tänker jag göra nu! Dricka mitt kaffe och ta mig till Bruniq. Även om jag så måste tvinga mig själv... Jag måste skaffa mig ett liv!

Och kom ihåg, ansträngning ger belöning! eller något i den stilen...


Gustaf är lat. Men det får inte vi vara! Dags att flytt på fläsk.
Självklart kommer bilder från solduschen, före och efterbilder osv, senare idag!


VA SNYGG-VA BRUN!

Ska testa solduscha imn! Första gången, spännande! Att testa något nytt är bra om man vill ha ett liv. Man utvecklas. Att testa att bli sexigt brun=att vara snygg, och att vara snygg är att ha ett liv. Är man snygg så får man saker gratis, saker händer i ens liv och man vågar ta för sig mer i livet om man känner sig snygg. Två flugor i en smäll alltså : Testa något nytt + vara snygg! Gör det du med, NU, om du vill ha ett liv...


Kändisar solduschar... och kändisar har ett liv! Vi är på rätt spår=D


Steg 1

Har man inget liv så har man ofta fått erfara att ha tråkigt.
För att komma ett steg närmare att ha ett liv, gärna ett intressant sådant, är att veta hur du ska göra för att få en tråkig situation att bli kul! här är det du behöver göra:
 
- Bli speedad! Tex genom att hälla i dig en liter kaffe eller dricka energidrycker. Eller fejka speedat beteende. När du är speedad släpper du loss, sluta bry dig om folk tycker att du är dryg , och du får tokiga ideér osv. Kul kommer som på posten!

-Logga in på msn och ha gruppsamtal! Partystämning (party = kul liv) och du ökar dina sociala erfarenheter!

-Lek rockstjärna på ditt rum! Sätt på bästa rockmusiken, tex. tenacious D eller låten i hate everyting about you med  Three Days Grace, spela luftgitarr (om du inte har en riktig, i så fall grabbar du tag i den dirr!) och headbanga. Så jävla kul!

-Använd fantasin. Var kreativ nu! Kom på något själv! Latmask...


Har du så tråkigt att du börjar fundera om du ska kolla på porr resten av förmiddagen? STOPP! Dags att göra ''steg 1''. Skaffa ett liv!

PORR. Har då så tråkigt att du funderar på att kolla på porr resten av eftermiddagen? STOPP! dags att göra ''Steg 1''. Skaffa ett liv!





Viljan att skaffa sig ett liv

Detta är inget jävla första inlägg som förklarar bloggen - det är töntigt! Om du inte är ett invalido så fattar du vad denna blogg handlar om, aaight?






 


RSS 2.0