Le =D

Testa att springa runt och le en dag. Kolla vad som händer?

Ofta får man ett lende tillbaka, och jag lovar; det värmer gott! Att spridad lite glädje i denna värld som ibland känns grå och orättvis kan vara både kul och ge häpnadsväckande följder! Killen/tjejen som brukar kolla in dig och plötligt ser dig gå omkring och le och se nöjd kommer antagligen bli ännu mer nyfiken på dig. Det kan vara den avgörande grejen som får denne person att våga komma fram till dig! ingen vill ju gå fram till en person som ser tjurig ut...



Gör något oväntat!

Kolla in rubriken. Sug på den. Efter ett tag kanske du får en bild för ditt inre vad detta öväntade skulle vara. Gör det sedan. Det oväntade. Det kan bli kul!

Har du dålig fantasi ? Du kan tex, gå på date om du inte brukar det, hälsa på någon oväntad, skriv ett brev eller vad som helst! Något oväntat från din sida!



Att ligga på topp!

För att vara nöjd med sitt liv bör man även vara nöjd med sitt utseende. Alla är vackra och unika på sitt eget sätt, men här kommer några tips om hur du alltid kan ligga på top! Detta är mest riktat till er tjejer där ute...

1. Färga bryn och fransar, då ser du alltid fräsch och snygg ut, även utan smink!
Kom också ihåg att återfukta ansiktet för att alltd se fräsch ut.

2. Färga håret, hitta en färg du passar och trivs i. Nu till hösten kan det vara spännande att gå åt det lite mörkare hållet.

3. Ta hand om dina naglar, med fransk manikyr ser de alltid rena och fina ut.
Har du på något sätt problem med dina naglar finns det produkter från O.P.I som hjälper mot det mesta.

4. Bort med hår från opassande ställen! Vaxa, raka, skrubba eller gör vad du vill bara du får bort det!













Fina händer och fötter med fransk manikyr!




Fräsch och fin med färgade fransar och bryn!


Var engagerad! Det kommer leda till att du får det du vill ha...

Var engagerad i skolan eller jobbet(om du har ett). Men speciellt skolan! En bra utbildning betyder att du sedan kan välja vilket jobb du vill, tex det som man tjänar mest pengar på! Men har du en dålig utbildning så kan du bara välja mellan ett visst antal, och det kanske inte finns ett alternativ som du tycker låter intresant eller som man får in särskilt mycket cash på... Så det är bara att börja plugga!

Tar det emot när du läser detta? Tycker du att det är jobbigt att plugga? Här kommer några tips som kommer att göra skolgången och pluggandet minst 10 gånger lättare!

1. Skaffa motivation!
Om du känner motivation och engagemang för att plugga så kommer det kännas roligare! Du kan skaffa motivation genom att tex tänka på slutresultatet, att du kommer kunna välja vilket jobb du vill=välja jobbet som ger dig mest cash!

2. Bli av med läxorna så fort som möjligt! Alltså, skjut inte upp! Om du gör dem så fort du fått dem så kan du sedan göra saker som är roligare. Du kan fixa det!

3. Belöna dig själv! Varje gång du gjort bra ifrån dig på ett prov, eller bara gjort läxan så kan du belöna dig själv! Tex kan du köpa något nytt till dig själv eller kanske gå på bio osv... Det kan få dig att känna dig mer taggad på att plugga!

Köp snygga block, pennor och skolväska! Snygga saker omkring dig när du pluggar får dig att känna dig proffsigare! Du kommer känna större engagemang om du kommer till skolan med snyggaste prylarna.

Det känns bra att ha ett mål i sitt liv, att ha något att lägga sin tid på. Att ha skola och plugg som mål är ett smart drag! Ditt liv kommer att bli mer betydelsefullt när du fokuserar och kämpar med något! Så är det alltid!


Ditt framtida hus?


Din bil?

DU kan få allt du vill ha! Har du utbildning, så har du jobb. Sedan kommer pengarna! Då kan du få allt du vill ha:)


Jaså du.

Idag insåg jag att vi ska vara glada att vi lever, att vi faktiskt har ett värdefullt och fint liv. Det är värt att tänka på.

Men! För att få ett roligare och mer innehållsrikt liv så har du ju oss, som tur är. Om du nu som vi, strävar efter detta så bör du aldrig tacka nej till ett roligt erbjudande. Även om det känns mycket mer lockande att ligga hemma under täcket och gömma sig så borde du följa med på den där festen som dina kompisar vill att du ska följa med på. Även om det inte är världens roligaste fest så har du i allafall gjort någonting, du har varit med dina vänner, kanske träffat nya människor och efteråt finns det garanterat alltid något att prata om. Eller du kanske rentutav har skitkul, träffar din framtida man och vinner en miljon! Livet är fullt av överaskingar, så se till att du inte missar dom.

RSS 2.0